Friday, April 29, 2011

Ένα τέρας ο David Best παραδέχτηκε την ενοχή του σε δύο κατηγορίες για βιασμό μετά από επίθεση σε 17χρονο κορίτσι

Μελβούρνη
Ένα τέρας βίασε και τρομοκρατούσε ένα 17-χρονών κορίτσι στο σπίτι της μετά από την απολυσή του απο την φυλακήσή του για 14 χρόνια για μία σχεδόν πανομοιότυπη επίθεση εναντίον μίας άλλης έφηβης.
Ο δικαστής άκουσε τον Εισαγγελέα κ. Andrew Grant που δήλωσε στο Ειρηνοδικείο ότι ο David Best, 55, αρνήθηκε να λάβει μέρος σε προγράμματα σεξουαλικής διαπεδαγώγισης ώσο ήσαν υπό κράτηση και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εποπτεία, τον Οκτώβριο του 2006.

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου μπήκε στο υπνοδωμάτιο του δευτέρου θυματός του, και κρατώντας ένα μαχαίρι στο πρόσωπό της την βίασε και την κακοποίησε σεξουαλικά, την ώρα που αυτή τον παρακαλούσε να μην την πειράξει.
Ο κ. Grant είπε ότι όταν τα στοιχεία του DNA του τον σύνδεσαν με την επίθεση, ο Best είπε στην αστυνομία oti. «Δεν μπορούσε να ελέγξει την παρόρμηση του''

Ο εισαγγελέας είπε ότι το 1993, όταν Best ήταν γνωστός ως ο David Lakeland, φυλακίστηκε για 14 έτη για Βία και βίασε ένα 18-year-old κορίτσι μετά το εισβολή στο σπίτι της.

Ο Best είπε στην αστυνομία ότι αφού εξέτισε την πλήρη θητεία του και αφέθηκε ελεύθερος,:. " θεώρησε αστείο ότι κανείς δεν πρόσεξε τις κινήσεις του και ήταν σαν να ξαναήταν και πάλι ελεύθερος πράκτορας''.

Σε μια δήλωση επιπτώσεων το γενναίο 17χρονο θύμα διάβασε στο δικαστήριο, και είπε ότι ο Best παραβίασε αυτή και την ασφάλεια του σπιτιού της.

"Σε αφήσαν έξω από τη φυλακή και έκανες το ίδιο πράγμα ξανά,''είπε στον Best.

"Δεν μπορεί να τον ξαναφήσετε έξω πάλι. Δεν μπορείτε να του επιτρέψεται να ξανακάνει αυτό σε κάποιο άλλο πρόσωπο.

"Δεν έχεις καταστρέψει μόνο τη ζωή μου, έχεις καταστρέψει και τη δική σου. Καλή διασκέδαση στη φυλακή.''

Ο Best, ομολόγησε την ενοχή τους σε δύο κατηγορίες για βιασμό και μία για διακεκριμένη κλοπή και δέχθηκε ότι ήταν αντιπροσωπευτικές κατηγορίες για μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών πράξεων την ίδια νύχτα.

Ο κ. Γκραντ δήλωσε οτι ο Best είχε μια μακρά ιστορία συμπεριφοράς ηδονοβλεψίας και πέρυσι παρακολουθούσε για μήνες βλέποντας το δεύτερο θύμα του στο σπίτι των γονιών της, από την σκεπή αυτοκινήτου σε ένα γειτονικό ακίνητο.

Ο Best είπε στην αστυνομία: «Όταν δείτε μια γκόμενα γυμνή αρκετές φορές κουράζεσε και έτσι αποφάσισα να πάει στο επόμενο επίπεδο''.

Είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του όταν προσπάθησε την πόρτα του σπιτιού και διαπίστωσε ότι ήταν ξεκλείδωτη.

Η Δικαστής Sue Pullen περιγράφει τη συμπεριφορά του Best ως αποκρουστική.

«Αυτή ήταν μια επαναλαμβανόμενη βίαιη παραβίαση μιας νεαρής γυναίκας στο σπίτι της με τον πιο αποτρόπαιο σεξουαλικό τρόπο,''είπε.

Ο δικηγόρος του Best κ. Jason Gullaci είπε ότι ήταν σαφές ότι ο πελάτης του είχε μια σοβαρή ψυχο-σεξουαλική διαταραχή και θα έπρεπε να πάει στη φυλακή για μια σημαντική χρονική περίοδο.

«Αυτός παραδέχεται ότι τελικά ήταν ανίκανος να κοντρολάρει τον έλεγχό του,'' είπε ο κ. Gullaci.

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται


No comments:

Post a Comment