Monday, January 25, 2010

Αυστραλία - Ο Φιλιππούσης ετοιμάζεται να βάλει στεφάνι


O διάσημος Ελληνοαυστραλός αντισφαιριστής Μαρκ Φιλιππούσης επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί τη γνωστή σταρ του Χόλυγουντ Τζένιφερ Εσποζίτο.

"Ο γάμος θα γίνει του χρόνου τον Μάιο στις ΗΠΑ" περιορίσθηκε να πει ο Μαρκ o οποίος ελπίζει ότι έτσι θα λυθούν, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, περιοδικά της Αυστραλίας -και όχι μόνο- "κονταροχτυπιούνται" για να εξασφαλίσουν αποκλειστικές φωτογραφίες για το γάμο, προσφέροντας έως και 200.000 δολάρια Αυστραλίας.

"Δεν πλησιάσαμε εμείς τα περιοδικά. Αυτά μας πλησίασαν" είπε ο ομογενής μάνατζερ του τενίστα, Ρομπ Αϊβάτογλου οποίος παράλληλα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις σχέσεις του με τον τενίστα.

Την ίδια μέρα, ο Φιλιππούσης ανακοίνωνε και επίσημα πως αρραβωνιάστηκε με την Τζένιφερ Εσποζίτο.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της Εσποζίτο, που γεννήθηκε το 1973 στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από ιταλο-αμερικανούς γονείς και είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη του Φιλιππούση.

Η Εσποζίτο, το 2006 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ για να χωρίσουν οριστικά ένα χρόνο αργότερα.

Η Εσποζίτο άρχισε να γίνεται γνωστή το 1996 όταν πρωταγωνιστούσε στην αστυνομική σειρά «Νόμος & Τάξη» (Law & Order), αλλά έγινε διάσημη μέσα από το επιτυχημένο «Spin City». Οι κινηματογραφικές της εμφανίσεις περιλαμβάνουν ρόλους σε ταινίες όπως «I Still Know What You Did Last Summer», «Summer of Sam», «Dracula 2000» και το βραβευμένο με Όσκαρ «Crash». Την περίοδο 2008-2009 εμφανίστηκε στην κωμική σειρά του ABC «Samantha Who?».

Ο Φιλιππούσης, που στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένος με τη 18χρονη Αλέξις Μπάρμπαρα (μοντέλο και κληρονόμο πολλών ξενοδοχείων στο Μαϊάμι), ανακοίνωσε τον γάμο του με την Εσποζίτο πριν κοπάσει ο θόρυβος αναφορικά με τα οικονομικά -και όχι μόνο- προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τον περασμένο Μάιο έγινε γνωστό ότι κινδυνεύει να χάσει όσα κέρδισε από τότε που το άστρο του μεσουρανούσε και τα εκατομμύρια γλιστρούσαν μέσα από τα χέρια του σαν την άμμο της θάλασσας.

Τότε ο Μαρκ ήταν στα πρόθυρα της πτώχευσης και παραλίγο η τράπεζα να του πουλήσει το πατρικό του σπίτι στο Γουϊλιαμστάουν της Μελβούρνης.

Το σπίτι, τελικά πουλήθηκε στην τιμή που είχε ζητήσει -950.000 δολ Αυστραλίας- και "όλοι φαινόταν να παίρνουν ανάσα ανακούφισης", όταν άρχισε να τον κυνηγά η εφορία των ΗΠΑ.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο πατέρας του, Νίκος Φιλιππούσης, κήρυξε πτώχευση στη Μελβούρνη για ένα δάνειο μόλις 23.000 στην τράπεζα Bendigo Bank.

Πριν λίγους μήνες o Μάρκος Φιλιππούσης είχε πει ότι "περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του" και έπασχε από κατάθλιψη.

Για τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του ομολόγησε: "Έρχονταν βροχή απ' όλες τις κατευθύνσεις και νόμιζα ότι έτσι θα είναι για πάντα". Στην Αμερική, ο Φιλιππούσης είχε τέσσερις επαύλεις από τις οποίες δεν έμεινε ούτε λιθαράκι…

Το ίδιο έγινε με τα πολλά και πανάκριβα αυτοκίνητά του.

Μια σειρά από κακοτυχίες, τραυματισμούς και κυρίως από κακή διαχείριση της περιουσίας του, η οποία ανερχόταν σε πολλά εκατομμύρια δολάρια, όταν ήταν στις δόξες του, έφερε τον Μαρκ Φιλιππούση στα πρόθυρα της πτώχευσης. "Νόμιζα ότι η βρύση δεν θα σταματήσει να τρέχει ποτέ και πως είναι φυσικό να κολυμπάς στα λεφτά. Τώρα διαπιστώνω ότι ήταν φυσικό να συμβεί. Μακάρι να ήξερα πριν το ένα δέκατο όσων ξέρω τώρα" δήλωνε ο Ελληνοαυστραλός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις.

Ο ίδιος περνά τώρα τον καιρό του στις ΗΠΑ όπου απολαμβάνει τον έρωτά του, τις ιστιοσανίδες και κάπου-κάπου δίνει και κάποιον αγώνα τένις.

Στις ΗΠΑ πήγε για να "ξεκινήσει εκ νέου" την καριέρα του στο τένις. Μέχρι στιγμής δεν δείχνει να τα έχει καταφέρει.

Το 2005, όταν αρραβωνιάστηκε την Αλέξις Μπάρμπαρα της έδωσε ένα δακτυλίδι αξίας 200.000 δολαρίων.

"Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά βρήκε γυναίκα που είναι ευτυχισμένη και με πιο φτηνό δακτυλίδι" σχολίασε αυστραλιανή εφημερίδα.

Ο Μαρκ Φιλιππούσης γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1976 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Είναι γιος του Νίκου Φιλιππούση, ενός μετανάστη από την Τήνο, και της Ιταλίδας συζύγου του Ροζάριο.

Ο Μαρκ είναι ο "αγαπημένος" των ταμπλόιντ όχι τόσο για τις επιδόσεις του στην αντισφαίριση, που ήταν αξιόλογες, όσο γιατί άλλαζε τις (πάντα πανέμορφες) γυναίκες του σαν τα …πουκάμισα! Το ίδιο και τα ακριβά αυτοκίνητά του.

Συνολικά κατέκτησε έντεκα τρόπαια στο τένις σε μια καριέρα που είχε αρχή, μέση με πολλές διακοπές και ένα άδοξο τέλος.

Κατέκτησε όμως πολλές περισσότερες …γυναίκες!

Μεταξύ άλλων πέρασαν από δίπλα του διάσημες γυναίκες, όπως η Άννα Κουρνίκοβα, η Πάρις Χίλτον, η τότε κολλητή της Πάρις, Τάρα Ρέιντ, η Ντάλτα Γκούντριμ, Αυστραλή τραγουδίστρια της ποπ, ενώ το 2007, πέρασε και ένα φεγγάρι αρραβωνιασμένος με την Αλέξις Μπάρμπαρα.

Τη χρονιά εκείνη ο Φιλιππούσης ξεκίνησε και καριέρα τηλεπαρουσιαστή στο αμερικανικό δίκτυο NBC. Συμμετείχε στο ριάλιτι "Age of Love", όπου εκκαλείτο να βρει ποια γυναίκα του ταίριαζε από τις δεκαέξι που έπαιρναν μέρος στο σόου! Αποτέλεσμα ήταν να χωρίσει από τη Μπάρμπαρα και να τα φτιάξει με τη νικήτρια του ριάλιτι, την Αμάντα Σαλίνας. Αλλά και αυτό αποδείχτηκε ότι δεν είχε διάρκεια!

Αργότερα η Σαλίνας είπε ότι χώρισε με το Μαρκ γιατί "ξόδευε αλόγιστα, ήταν τεμπέλης και κυρίως έπαιζε το …μάτι του".

Ο Μαρκ έχει ένα τατουάζ με τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο μπράτσο του και το δείχνει πάντα με καμάρι τονίζοντας ότι είναι "Έλληνας και μιλάει αντρίκια" ενώ του αρέσει να περνά τα καλοκαίρια στα ελληνικά νησιά.
Πηγή:http://omogeneia.ana-mpa.gr

No comments:

Post a Comment