Thursday, January 28, 2010

Αυστραλία: Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης τάχθηκε εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τόνι 'Αμποτ, ο οποίος τάχθηκε εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων.
"Η παρθενιά είναι ένα δώρο και θα πρέπει να είναι προσεκτικά τα κορίτσια και να μην την δίνουν ελαφρά τη καρδία", είπε ο ηγέτης του Φιλελεύθερου κόμματος.
"Τώρα είδαμε το πραγματικό πρόσωπο του κ. 'Αμποτ.
Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μόνες τις επιλογές τους και δεν χρειάζονται τις νουθεσίες του", ήταν η αντίδραση της αντιπροέδρου της αυστραλιανής κυβέρνησης, Τζούλια Γκίλαρντ.
Ο ίδιος ο κ. 'Αμποτ, φανατικός Καθολικός (μάλιστα είχε εκπαιδευτεί επί τρία χρόνια για να γίνει ιερέας), όταν ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε στις κόρες του (έχει τρεις κόρες), απάντησε: "Σε καμιά περίπτωση δεν είπα στις γυναίκες τι να κάνουν με το σώμα τους", σχολίασε.
Ο κ. 'Αμποτ είχε σχέση εκτός γάμου και είχε υποστηριχθεί μάλιστα, πως είχε αποκτήσει και ένα εξώγαμο παιδί, αλλά αυτό αργότερα διαψεύστηκε.
Ο Φιλελεύθερος ηγέτης εξέφρασε επίσης, την απογοήτευσή του που η σύζυγός του και οι τρεις κόρες του δεν εκκλησιάζονται, όπως κάνει ο ίδιος τακτικά.

No comments:

Post a Comment