Saturday, December 13, 2008

Συμβουλές για Αυστραλούς ταξιδιώτες που σκέπτωνται να επισκευτούν την Ελλάδα.

Συμβουλές για Αυστραλούς ταξιδιώτες που σκέπτωνται να επισκευτούν την Ελλάδα.
Περιληπτικά οι οδηγίες συμβουλέυουν τούς ταξιδιώτες να επιδείξουν σύνεση και να παρακολουθούν τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ασφάλειά τους στην Ελλάδα, εξαιτίας του κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης.
Να δείνουν ιδιαίτερη προσοχή στην προσωπική τους ασφάλεια και να παρακολουθούν τα ΜΜΕ για πληροφορίες σχετικά με πιθανές νέες τάσεις κινδύνων για την ασφάλεια.
Βίαιες ταραχές ξέσπασαν στην Αθήνα και σε άλλες ελληνικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Θεσσαλονίκης, μετά το θάνατο δεκαπεντάχρονου από πυροβολισμό της αστυνομίας στις 6 Δεκεμβρίου. Η βία μπορεί να κλιμακωθεί.
Oi Αυστραλοί θα πρέπει να αποφεύγουν το κέντρο της Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών περιοχών της όπως το Μοναστηράκι και την Πλάκα, από τις 7 Δεκεμβρίου, και όλες τις διαδηλώσεις.
Ατομα με την διπλή Αυστραλό/ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση εισήγαγε μια νέα σειρά διαβατηρίων το 2007. Οι κάτοχοι των παλαιού τύπου ελληνικού διαβατηρίου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την πλησιέστερη ελληνική πρεσβεία ή το προξενείο, το ταχύτερο δυνατό ώστε να αποκτήσουν νέο διαβατήριο.

No comments:

Post a Comment