Friday, April 17, 2009

Περιλυπος Ελληνοαυστραλός πατέρας έκλαψε χθες όταν επέστρεψε τον γιο του στα χέρια της αμερικανικής αστυνομίας.

Στην Φωτογραφία ο Γιώργος Μπέτσης με τον γιότου Θωμά και την συζηγό του Μαρία Κούστας

Ο Ελληνοαυστραλός Διαφήμιστής Γιώργος Μπέτσης, σύζυγος της ηθοποιού Μαρίας Κουστας, ξέσπασε σε δάκρυα και σφιχταγγάλιασε τον ηλικίας 10 ετών γιό του Θωμά πριν από τον επιστρέψει στην αστυνομία.
Η Μαρία Κούστας ορκίστηκε να πετάξει στο LA να βρεθεί στο πλευρό του συζύγου της, εάν τον συλλάβουν.

Η ηθοποιός, περισσότερο γνωστή για τον ελληνο-αυστραλιανό χαρακτήρα "Effie", είπε ότι δεν μπορούσε να πιστεύσει οτι η προσπάθεια τού συζηγού της να περάσει λίγο χρόνο με το γιο του που δεν είχε δει για επτά μήνες θα είχε πάρει τετοιες διαστάσεις.
Η εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο να μηνήσει το Κο Μπέτση για απόκρυψη ή απαγωγή του παιδιού μετά την αφηξή του στις ΗΠΑ και την παραλαβή του γιου του από το σχολείο στις 3 Απριλίου.

Ο Μπέτσης δεν είχε δει τον γιό του Θωμά επειδή η μητέρα του, η διασημη παιδίατρος Priscilla Dunstan, μετακινήθηκε από το Σίδνεϊ στις ΗΠΑ επτά μήνες πριν.

«Είναι για μένα σπαρακτική στιγμή και ήταν σπαρακτική και για τον Θωμά," είπε ο κ. Μπέτσης.

«Είμαι ο πατέρας του, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δείξω κουράγιο, αλλά ξέσπασα σε δάκρυα, και τότε ξέσπασε και αυτός σε δάκρυα.

"Ήταν τόσο σκληρά."

Η δηκηγόρος του κ Μπέτση, Jean Νέλσον, οδήγησε τον Θωμά στο αστυνομικό τμήμα τού Χόλιγουντ, φοβούμενη ότι αν ο κ. Μπέτσης ήταν αυτός που θα επέστρεφε τον θωμά θα είχε συλληφθεί επί τόπου.

Ο κ. Μπέτσης, είπε αυτός και ο Θωμάς πέρασαν τις λιγες ημέρες τους σε ένα διαμέρισμα σε μια μυστική τοποθεσία στην Καλιφόρνια.

Παίζαμε επιτραπέζια παιχνίδια, παρακολούθησαμε Star Wars και πήγαμε και σε ενα γήπεδο go-Kart.

Πιστεύεται ότι τωρα ο Θωμάς είναι ξανά πίσω με τη μητέρα του στο LA. Η Απαγωγή δικάζεται με ποινή μέγιστης διάρκειας 11 ετών.

Η Μαρία Κούστας ήταν σε δάκρυα στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της μία ημέρα πριν από τη μεταβίβαση, και είπε οτι ο Θωμάς ήταν αναστατωμένος γνωρίζωντας ότι ο πατέρας του θα μπορούσε να πάει στη φυλακή.

"Ο Θωμάς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μπαμπάς του θα πάει σε οποιαδήποτε μήκη για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής, ακόμη και στο σημείο να διακινδυνεύσει και την φυλακή», είπε.
Ο Μπέτσης αναμένει την αστυνομία να πιέσει για εγγύηση που θα καθορίζεται γύρω στις $ 600.000.

"Δεν είχα σκεφτεί την πιθανότητα να πάω φυλακή, διότι δεν ήθελα ο φόβος για κάτι τέτοιο να μπορέσει να εμποδείσει να ξοδέψω χρόνο για λιγες ευτυχισμένες στιγμές μαζί του», είπε.
Ο Μπέσης παραδοσε το διαβατήριό του και υποσχέθηκε να μην εγκαταλείψει τις ΗΠΑ.

No comments:

Post a Comment