Tuesday, April 14, 2009

Αυστραλία- Το FBI καταζητεί Ελληνοαυστραλό που απήγαγε το γιo του.

Το FBI και η αστυνομία του Λος 'Αντζελες δεν έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν ακόμα τον Ελληνοαυστραλό Γιώργο Μπέτση, διευθυντή διαφημιστικού γραφείου, ο οποίος φέρεται να "απήγαγε" τον γιο του Θωμά από το σχολείο του στο προάστιο Pacific Pasilades του Λος 'Αντζελες.
Ο Ελληνοαυστραλός, μιλώντας (από άγνωστη τοποθεσία) σε δημοσιογράφο αυστραλιανής εφημερίδας, είπε ότι δεν είναι απαγωγέας: "Τα πράγματα είναι απλά.
Είμαι ένας απελπισμένος πατέρας.
Η μάνα του γιου μου δεν μου επέτρεπε να τον δω.
Τον πήρε από την Αυστραλία.

Δεν είχα άλλη επιλογή για να δω το παιδί μου και να περάσω λίγες μέρες μαζί του.
Περνάμε υπέροχα με τον γιο μου και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι με την μητέρα του" είπε.
Μητέρα του Θωμά είναι η διάσημη Αυστραλή Πρισίλα Ντάσταν, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη δυνατότητά της να "ερμηνεύει" τη μυστική γλώσσα των νεογέννητων βρεφών.
Με την ιδιότητα αυτή εμφανίζεται μόνιμα στην εκπομπή της διάσημης Oprah στις ΗΠΑ, καθώς και σε άλλες αμερικάνικες τηλεοπτικές εκπομπές.
Η κα Ντάσταν κατηγορείται ότι αθέτησε τη συμφωνία να έχει ο κ. Μπέτσης τον γιο του τέσσερις μήνες τον χρόνο και κυρίως κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο κ. Μπέτσης, 49 ετών σήμερα, είναι παντρεμένος με την ομογενή ηθοποιό Μαίρη Κούστα.
Η κα Κούστα είναι από τις δημοφιλέστερες κωμικούς της Αυστραλίας, ενσαρκώνοντας στην μικρή οθόνη τον τύπο της "Έφης" μιας ?Ελληνοαυστραλέζας που έκανε επί χρόνια ρεκόρ τηλεθέασης.
"Οι τελευταίοι επτά μήνες ήταν ιδιαίτερα τραυματικοί" είπε η κα Κούστα και συνέχισε: "Πατέρας και γιος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους.
Τώρα χαίρονται ο ένας τη συντροφιά του άλλου και είναι λυπηρό που η μάνα μπαίνει εμπόδιο σε αυτή την υπέροχη σχέση".
Πηγή http://www.express.gr

No comments:

Post a Comment