Wednesday, April 8, 2009

Ο Ράσελ Κρόου, είχε προσλάβει έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον για να παρακολουθεί έναν… Έλληνα συνδικαλιστή

Μελβούρνη- Όπως αναφέρθηκε σε δικαστήριο του Σίδνεϊ όταν Ράσελ Κρόου και ο επιχειρηματίας Πίτερ Χολμς αποφάσισαν να αγοράσουν την ομάδα ράγμπι «Ράμπιτος», αρκετά μέλη της αντιδρούσαν. Οι δυο επιχειρηματίες δέχθηκαν μέχρι και απειλές κατά της ζωής τους. Τότε ήταν που ο Κρόου προσέλαβε τους ιδιωτικούς ντετέκτιβ Παλαντίνο και Σάντερλαντ, οι οποίοι στη δεκαετία του '90 είχαν εργαστεί για λογαριασμό του προέδρου Κλίντον.
Μεταξύ αυτών που είχαν εναντιωθεί δυναμικά κατά της αγοράς των «Ράμπιτος» από τους Κρόου, Χολμς ήταν και ο Έλληνας συνδικαλιστής Αντώνης Παπακωσταντίνου (Τόνι Πάπας). Ο Πάπας έχει μηνύσει τους νέους ιδιοκτήτες κατηγορώντας τους ότι τον δυσφήμισαν με τα όσα είπαν σε βάρος του. Ο κ. Χολμς ομολόγησε την πρόσληψη των ιδιωτικών ντετέκτιβ αλλά είπε ότι αυτοί δεν παρακολουθούσαν τον κ. Πάπας γιατί ο ομογενής δεν ήταν ύποπτος για τις απειλές σε βάρος του και σε βάρος του κ. Κρόου. Η δίκη συνεχίζεται.
Πηγή http://www.greekinsight.com

No comments:

Post a Comment