Thursday, April 2, 2009

Τα νέα σχέδια του Κώστα Καραφώτη

Σε έναν από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρισμένους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς αναδεικνύεται ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος κάθε χρόνο εξελίσσεται σταθερά και με συνέπεια στους καλλιτεχνικούς του στόχους.
Μετά από έναν απόλυτα δημιουργικό χειμώνα - με τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα στο Vox και τη νέα δισκογραφική δουλειά, που μας πρόσφερε ένα από τα πιο δημοφιλή radio hits του χειμώνα, το "Ήρθες εσύ" - ο Κώστας Καραφώτης ετοιμάζεται για τη συνέχεια!

Ο Απρίλιος τον βρίσκει αρχικά στην Αυστραλία, όπου αναχωρεί μαζί με την Πέγκυ Ζήνα για μια σειρά συναυλιών στην Αδελαΐδα (9/4), το Σίδνεϊ (10/4) και τη Μελβούρνη (11/4), ενώ λίγο μετά, στις 23 Απριλίου, ξεκινάει εμφανίσεις, πάλι στο πλάι της Πέγκυς Ζήνα, στη Θεσσαλονίκη στο νυχτερινό κέντρο Πολιτεία Live.

Τον Ιούνιο μια νέα σπουδαία συνεργασία περιμένει τον Κώστα Καραφώτη, καθώς θα έχει την τιμή και τη χαρά να εμφανιστεί μαζί με τη Γλυκερία σε περιοδεία στις Η.Π.Α και τον Καναδά. Νέες εμφανίσεις, νέες συνεργασίες και κυρίως νέες εμπειρίες για ένα νέο τραγουδιστή που δεν σταματά να μας αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει!
Πηγή http://www.ant1online.gr

No comments:

Post a Comment