Tuesday, September 8, 2009

"'Αρωμα" Κύπρου σε έκθεση Τροφίμων του Σίδνεϊ

'Αρωμα" Κύπρου θα έχει και φέτος η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών της Αυστραλίας που παρουσιάζεται ετησίως, εναλλάξ, στα εκθεσιακά κέντρα του Σίδνεϊ και της Μελβούρνης.
Φέτος είναι η σειρά του Σίδνεϊ να φιλοξενήσει την εντυπωσιακή έκθεση και οι πύλες της άνοιξαν σήμερα και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009.

Ας σημειωθεί ότι, όπως και πέρυσι στην Μελβούρνη έτσι και φέτος στο Σίδνεϊ, είναι πολύ εντυπωσιακή η παρουσία της Κύπρου, η οποία συμμετέχει με μεγάλο αριθμό περιπτέρων, τριάντα (30) συνολικά επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, και με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του υπουργείου Εμπορίου-Βιομηχανίας και Τουρισμού η οποία και ηγείται της εντυπωσιακής Κυπριακής εμπορικής αποστολής.
Φέτος, όμως, δεν συμμετέχει καθόλου η Ελλάδα, ούτε ως Οργανισμός Εξαγωγικού Εμπορίου ούτε μεμονωμένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, όπως ανελλιπώς, συμμετείχαν κατά το παρελθόν.
Συνολικά, 29 χώρες λαμβάνουν μέρος στην εντυπωσιακή έκθεση της Αυστραλίας, με αισθητή την παρουσία των γειτονικών χωρών, αλλά και χωρών από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερική.
Πηγή: http://www.express.gr

No comments:

Post a Comment