Tuesday, September 15, 2009

Κορυφαία ονόματα στο «Vogue Athens Open 2009»

Με την συμμετοχή 20 αθλητριών από τις κορυφαίες 100 της παγκόσμιας κατάταξης, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διεθνές τουρνουά «Vogue Athens Open 2009». Η διοργάνωσης θα αρχίσει στις 26 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης με έπαθλα 125.000 δολλαρίων και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Στον σχετικό κατάλογο, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ITF, φιγουράρουν 20 αθλήτριες του top-100. Η μεγάλη ανταπόκριση στο τουρνουά φαίνεται κι από το γεγονός ότι, από τις 22 τενίστριες του κυρίως ταμπλό, οι 21 έχουν δηλώσει πρώτη προτεραιότητά τους την συγκεκριμένη εβδομάδα, το Vogue Athens Open 2009. Αντίστοιχα, από το ταμπλό των προκριματικών την προτίμησή τους στο Vogue Athens Open 2009 έχουν δείξει οι 24 τενίστριες από τις 26, που δήλωσαν συμμετοχή.

Στην Αθήνα πρόκειται να έρθουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου τένις. Το πιο λαμπερό ασφαλώς είναι η Γιελένα Ντόκιτς από την Αυστραλία, η οποία το 2002, είχε φτάσει στο Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης κι έχει κλείσει δυο σεζόν μέσα στο τοπ-10. Αν και 26 χρονών, έχει πίσω της επαγγελματική καριέρα 11 χρόνων που της έχει αποφέρει κέρδη 4 εκατομμυρίων δολαρίων! Επίσης στην Αθήνα θα έλθει και η Ισπανίδα, Λίνο Ντομίνγκες που πέρυσι κατέκτησε το τουρνουά, ενώ το Νο 1 του τουρνουά θα είναι η Ρουμάνα Ιονα Ραλούκα Ολάρου, Νο 53 στην παγκόσμια κατάταξη.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει ακόμη, η Γερμανίδα, Τατιάνα Μαλεκ, Νο 66 στην παγκόσμια κατάταξη, με δυο τίτλους φέτος στα τουρνουά της ITF (Στοκχόλμη και Μακάρσα, Κροατία) και η συμπατριώτισσά της Κριστίνα Μπαρουα, Νο 67 στον κόσμο.
Πηγή http://www.goalday.gr

No comments:

Post a Comment