Saturday, January 10, 2009

78χρονος έτρεχε με 170 χιλμ.. Κάνοντας "κόντρες"

Τον έπιασε η αστυνομία να τρέχει με 170 χλμ.την ώρα, είναι 78 χρονών και του απονεμήθηκε επισήμως ο τίτλος του πιο ηλικιωμένου 'ραλίστα' των δρόμων της Βικτώριας, αλλά και το κοσμητικό επίθετο "ηλίθιος" από τον ίδιο των πρωθυπουργό της Πολιτείας.
Μπορεί να λένε ότι? "ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά", αλλά στην περίπτωση του Τζον Μπέλφιλντ φαίνεται ότι ακόμα και η αγάπη για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα επίσης, "χρόνια δεν κοιτά".

Ο 78χρονος Τζον πιάστηκε ενώ έκανε "κόντρες" με άλλο αυτοκίνητο στον δρόμο. Οδηγούσε ένα ειδικά τροποποιημένο για μεγάλες ταχύτητες Nissan Pulsar, υπερβαίνοντας κατά 70 χλμ.την ώρα το επιτρεπόμενο όριο και τόσο αυτός όσο και η παρέα του θα πληρώσουν την απερισκεψία τους.

Ακόμα και ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, Τζον Μπράμπι, έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε για τα "έργα και τις ταχύτητες" του 78χρονου Τζον.

Αποκάλεσε τους δύο οδηγούς "ηλίθιους", τονίζοντας το γεγονός ότι ο δρόμος στον οποίο πιάστηκαν να κάνουν "κόντρα" είναι ένας επαρχιακός δρόμος στον οποίο κυκλοφορούν παιδιά και ποδήλατα, ενώ δεν παρέλειψε να επικρίνει τον Τζον επειδή όπως είπε δίνει "το κακό παράδειγμα" στους νέους. Πηγή : http://www.news.com.au/

No comments:

Post a Comment