Tuesday, March 24, 2009

Αυστραλία: Εκτενές αφιέρωμα στην Apivita

Εκτενές αφιέρωμα στην ελληνική εταιρεία καλλυντικών Apivita φιλοξενεί το ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Sunday Telegraph.
Το αφιέρωμα επικεντρώνεται στην προσωπική πορεία του ιδρυτή της εταιρείας κ. Νίκου Κουτσιανά και στην επιτυχία και φιλοσοφία της εταιρείας Apivita.

Όπως αναφέρεται, "η εταιρεία Apivita έχει σημειώσει εξαιρετική επιτυχία και εξακολουθεί μετά από 30 χρόνια να ευημερεί.
Έχει εξελιχθεί σε μια διεθνή επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων, πρώτη σε πωλήσεις καλλυντικών για την περιποίηση του δέρματος στα ελληνικά φαρμακεία.
Η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία για τη χρήση φυσικών υλικών, για τον τρόπο λειτουργίας της και για την πρωτοποριακή συσκευασία των προϊόντων της".
Το δημοσίευμα περιγράφει την προσωπική πορεία του κ. Κουτσιανά, "από μια φτωχή οικογένεια ενός χωριού της Πελοποννήσου στην Αθήνα, την ενασχόλησή του με τη μελισσοκομία και τη χρήση υλικών, όπως το μέλι και η πρόπολη, στα προϊόντα της εταιρείας.
Ιδιαίτερη συμβολή στην ανάπτυξη της Apivita, στην προβολή και διάθεση των προϊόντων της, είχε η γυναίκα του Νίκη.
Έμφαση δίνεται στη φιλοσοφία της εταιρείας περί σεβασμού της φύσης και των εργαζομένων και συνεργατών της.
Ο κ. Κουτσιανάς ξεκίνησε να εργάζεται με το όνειρο να βοηθήσει τους ανθρώπους με κρέμες και φάρμακα που βασίζονται σε φυσικά υλικά.
Είδε την ενασχόλησή του να επεκτείνεται στα μακρινά σημεία της γης .
Όπως δηλώνει ο ίδιος ο κ. Κουτσιανάς, 'είναι σημαντικό να προσφέρει κανείς κάτι στην κοινωνία, να κάνει κάτι για τους συνανθρώπους του και για το περιβάλλον'.
Πηγή http://www.express.gr

No comments:

Post a Comment