Tuesday, March 24, 2009

Δεν θέλει χλιδές η Μαριάντα

Σεμνά και ταπεινά θα μετακινηθεί στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αυστραλία η Μαριάντα Πιερίδη. Η τραγουδίστρια αρνήθηκε πρόταση ζάπλουτου ομογενούς, που της διέθεσε το προσωπικό του λίαρ τζετ για να τη μεταφέρει στις πόλεις όπου θα εμφανιστεί.
«Δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο εν μέσω μιας τόσο σοβαρής οικονομικής κρίσης», εξομολογήθηκε η ίδια σε δικούς της ανθρώπους. Προς τιμήν της, φυσικά. Η Μαριάντα λοιπόν και ο σύντροφός της Δημήτρης Καμμενίδης ετοιμάζουν βαλίτσες για τη χώρα των καγκουρό, όπου η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί σε Σίντνεϊ, Μελβούρνη και Αδελαΐδα.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, οι ομογενείς ενθουσιάστηκαν, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη πουληθεί περισσότερα από 50.000 εισιτήρια. Πρόταση να τη συνοδέψει στο ταξίδι είχε και ο στυλίστας και κολλητός της φίλος Σωτήρης Τσαγδής, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί στην παρούσα φάση να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα. Οι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, καθώς πάρα πολλοί καλλιτέχνες των οποίων επιμελείται την εμφάνιση θα εμφανίζονται φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα, δεν του το επιτρέπουν.

Όσο για τους Αθηναίους και τους Θεσσαλονικείς, που περίμεναν πώς και πώς να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια στην πίστα, θα πρέπει να περιμένουν. Γιατί η Μαριάντα αποφάσισε τελικά να μην τραγουδήσει σε κάποια μεγάλη πίστα, αν και είχε σχεδόν κλείσει να εμφανιστεί μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Διονύση Μακρή σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. «Ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και η πρόταση που της παρουσιάστηκε την ενθουσίασε», μας εμπιστεύτηκε φίλος της, δικαιολογώντας την απόφασή της να κάνει περιοδεία στη μακρινή Αυστραλία.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ

Πηγή http://www.womenonly.gr

No comments:

Post a Comment