Sunday, March 15, 2009

Αυστραλία-Φεστιβάλ "Αντίποδες"-Η Μελβούρνη θα ντυθεί στα γαλανόλευκα.

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την έναρξη του μεγάλου Ελληνοαυστραλιανού Φεστιβάλ «Αντίποδες» το οποίο επιστρέφει μετά από απουσία δυο χρόνων, φιλοδοξώντας να συγκεντρώσει πολλές δεκάδες χιλιάδες φιλότεχνους στις εκδηλώσεις του.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου με το καθιερωμένο υπαίθριο «Γλέντι», το οποίο θα συμπέσει με τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου και την μεγάλη παρέλαση της προσεχούς Κυριακής.
Το «Γλέντι» θα γίνει στην «ελληνική γωνιά» του κέντρου της Μελβούρνης, στη Losndale Street όπου θα στηθούν δεκάδες περίπτερα που θα προβάλουν τις δραστηριότητες ομογενειακών φορέων αλλά και θα προσφέρουν ελληνικές νοστιμιές.
Κατά την διάρκεια του διημέρου θα προσφερθούν και στον «Ερυθρό Σταυρό» τα χρήματα που συγκέντρωσε η ομογένεια για τους πυρόπληκτους της Βικτώριας και τα οποία ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα παρουσιάσουν δεκάδες καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ομογένειας.
Θα παρουσιαστούν, επίσης, συγκροτήματα από τη Ρόδο και τη Λέσβο καθώς και η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία που ήδη ξεκίνησε την περιοδεία της στην Αυστραλία από τη Βρισβάνη.-
Πηγή http://www.express.gr

No comments:

Post a Comment