Friday, March 27, 2009

Ο νέος ρόλος της Elle Macpherson

Επιστρέφει στην υποκριτική τέχνη η Elle Macpherson καθώς όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά "Beautiful Life", της οποίας η πλοκή αναφέρεται στη ζωή μιας ομάδας μοντέλων που συγκατοικούν σε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Η παραγωγή της νέας σειράς ανήκει στον Ashton Kutcher. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Macpherson θα υποδυθεί στην σειρά την Claudia, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της Νο1 εταιρίας προώθησης μοντέλων στη Νέα Υόρκη, της Focus Models.

Στην σειρά θα συμμετάσχουν ακόμα οι ηθοποιοί: Mischa Barton, Ben Hollingsworth, Sara Paxton, Ashley Madekwe και Nico Tortorella.

Ο ρόλος της Macpherson, η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του 1980 στις πασαρέλες, είναι κοντά στην πραγματική της ζωή. Τη δεκαετία του 1990 άλλαξε πορεία, ακολουθώντας το δρόμο της ηθοποιίας και παίζοντας στις ταινίες "The Edge", "If Lucy Fell" και "Batman & Robin", ενώ είχε συμμετοχή και στην σειρά "Τα φιλαράκια".

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η καλλονή από την Αυστραλία άφησε για λίγο το Hollywood και ασχολήθηκε με την επιχείρησή της, η οποία σχετιζόταν με προϊόντα που αφορούν την περιποίηση της γυναίκας καθώς και ημερολόγια και βίντεο γυμναστικής.
Πηγή http://www.ant1online.gr

No comments:

Post a Comment