Thursday, February 5, 2009

Μαζεύει ένσημα στην Αυστραλία ο Φάουλερ

Ο Ρόμπι Φάουλερ είναι ακόμη εδώ. Μόνο που ήρθε η ώρα να ξενιτευτεί, καθώς νέος -και ίσως τερματικός- σταθμός στην καριέρα του θα είναι η αυστραλιανή Φιούρι.
Η πρόταση της νεοφώτιστης στην πρώτη κατηγορία ομάδας αποτέλεσε δέλεαρ για τον 34χρονο Άγγλο επιθετικό, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Βρετανίας. "Είναι μια τεράστια απόφαση για την οικογένειά μου, αλλά παράλληλα είναι μια ευκαιρία να δώσω συνέχεια στην ποδοσφαιρική καριέρα μου σε ένα πανέμορφο μέρος του κόσμου", είπε χαρακτηριστικά ο άλλοτε ήρωας του Μέρσισαϊντ εξηγώντας την απόφασή του.
"Ο Ρόμπι είναι ένας γνήσιος παγκόσμιου επιπέδου σταρ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να νικάμε", είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Φιούρι, Ντον Μάθισον.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φάουλερ αφορά συνεργασία διετούς διάρκειας. Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν, ωστόσο σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη, του οποίου οι απολαβές εξαιρούνται του σάλαρι καπ, καθώς λειτουργεί ως διαφήμιση του πρωταθλήματος.

No comments:

Post a Comment