Friday, February 13, 2009

Όσκαρ; Στοιχηματίστε όσο προλαβαίνετε

«Φωτιά» έχουν πάρει τα στοιχήματα για τους νικητές των Όσκαρ, λίγες μέρες πριν από την απονομή της 22ας Φεβρουαρίου. Αυτή την εβδομάδα, η πιο χαμηλή απόδοση είναι για την επικράτηση του Χιθ Λέτζερ στην κατηγορία του Β' ανδρικού ρόλου, η οποία μόλις που φθάνει μετά βίας το 1,03, ενώ 1,05 είναι η απόδοση για επικράτηση του «Wall-E» στην κατηγορία των ταινιών κινουμένων σχεδίων.
Για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, φαβορί για τους μπουκμέικερς είναι το «Slumdog Millionaire», με απόδοση γύρω στο 1,15, ενώ ο σκηνοθέτης του φιλμ Ντάνι Μπόιλ «δίνει» από 1,11 έως 1,20. Για το βραβείο του Α' ανδρικού ρόλου, η απόδοση μιας πιθανής νίκης του Μίκι Ρουρκ είναι 1,50-1,55 και του Σον Πεν 2,75, ενώ για το αντίστοιχο βραβείο γυναικείου ρόλου προηγείται η Κέιτ Γουίνσλετ με περίπου 1,50 και νίκη της Μέριλ Στριπ θα δώσει από 3,95 έως 4,30. Τέλος, για το Β' γυναικείο ρόλο, η επικράτηση της Πενέλοπε Κρουθ «δίνει» 1,50 και της Βαϊόλα Ντέιβις 4,50.

• Η Νικόλ Κίντμαν, ο Ράσελ Κρόου, ο Ορλάντο Μπλουμ και ο Χιου Τζάκμαν ήταν ανάμεσα στις 150 προσωπικότητες από το χώρο των τεχνών, της πολιτικής και του αθλητισμού οι οποίες έλαβαν μέρος σε μεγάλο τηλεμαραθώνιο υπέρ των θυμάτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία. Μάλιστα, η Αυστραλή Κίντμαν πρόσφερε 500.000 δολάρια για την ανακούφιση των πληγέντων.
Πηγή http://www.citypress.gr

No comments:

Post a Comment