Thursday, February 26, 2009

Περισσότερες πτήσεις από Αυστραλία προς Ελλάδα

H απόφαση της Emirates Airlines να καθιερώσει και δεύτερη πτήση από Ντουμπάι προς Αθήνα (ήδη έχει δυο ημερήσιες πτήσεις μεταξύ Μελβούρνης και Ντουμπάι) σε συνδυασμό με την αεροπορική σύνδεση Μελβούρνης-Αθήνας που θα καθιερώσει σύντομα η «Etihad Airways» θεωρείται βέβαιο ότι θα τονώσει την επιβατική κίνηση από Αυστραλία προς Ελλάδα.
Μέχρι σήμερα, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες του βορείου ημισφαιρίου στην εξεύρεση αεροπορικών θέσεων από Αυστραλία προς Ελλάδα.

Τώρα, με την καθιέρωση δέκα νέων πτήσεων την εβδομάδα το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί και επιπλέον, λόγω ανταγωνισμού, θεωρείται βέβαιο ότι και οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι πιο συγκρατημένες.

Συγκεκριμένα, οι πτήσεις της «Etihad Airways» από Μελβούρνη προς Αθήνα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή με μοναδικό ενδιάμεσο σταθμό το Αμπού Ντάμπι. Αργότερα οι πτήσεις αναμένεται να γίνουν ημερήσιες.

Εξάλλου, η «Emirates» που ήδη συνδέει δυο φορές την ημέρα τη Μελβούρνη με το Ντουμπάι ανακοίνωσε τη δημιουργία και δεύτερου καθημερινού δρομολογίου Ντουμπάι - Αθήνα προσφέροντας επιπλέον 237 θέσεις την ημέρα. Η νέα πτήση θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά της από τις 29 Μαρτίου.

"ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ????" ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΙΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΕΣ ΤΟΥΣ???!!!!!

No comments:

Post a Comment