Saturday, February 21, 2009

Αυστραλία- Δεν θα θανατωθεί ο κροκόδειλος που επιτέθηκε σε πεντάχρονο αγόρι.

Ένας κροκόδειλος, τεσσάρων και πλέον μέτρων, που έφαγε ένα πεντάχρονο αγόρι στην Αυστραλία δεν πρόκειται να θανατωθεί αποφάσισαν οι αρμόδιες αυστραλιανές αρχές.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες εντόπισαν τον φονιά-κροκόδειλο και από τεστ που έκαναν στο στομάχι του γιγαντιαίου ερπετού αποφάνθηκαν ότι αυτός έφαγε τον πεντάχρονο Τζέρεμι Ντομπλ στις 8 Φεβρουαρίου.
Αποφάσισαν όμως ότι ο κροκόδειλος δεν θα θανατωθεί αλλά θα τοποθετηθεί σε ζωολογικό κήπο ή σε φάρμα ζώων.
Υπενθυμίζεται ότι ο κροκόδειλος επιτέθηκε στο πεντάχρονο αγόρι από το Κουίνσλαντ καθώς αυτό είχε βγει βόλτα με τον επτάχρονο αδερφό του.
Το αγόρι είχε πηδήξει στον ποταμό Ντέιντρι, όπου ζει μεγάλος αριθμός κροκοδείλων, για να σώσει τον σκύλο του, αλλά εξαφανίστηκε μέσα στο νερό.
"Το επτάχρονο αγόρι είδε ξαφνικά τον πεντάχρονο αδερφό του να εξαφανίζεται", δήλωσε αστυνομικός επιθεωρητής και πρόσθεσε: "Αμέσως μετά εμφανίστηκε ένας κροκόδειλος".
Στο μεταξύ ένας δύτης του αυστραλιανού ναυτικού που έχασε το χέρι του την περασμένη εβδομάδα από επίθεση καρχαρία στο λιμάνι του Σίδνεϊ κινδυνεύει να χάσει και το πόδι του από ακρωτηριασμό, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
Πηγή http://www.express.gr

No comments:

Post a Comment